Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/nikmarsofia/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/nikmarsofia/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Складова и производствена база | Никмар София ЕООД

Складова и производствена база

Складова и производствена база за РVС и АL дограма в с.Сърнево, обл. Ст. Загора

 

БАЗА

Производствената база е разположена на площ от 360кв/м и включва магазин и шоурум на първия етаж и административна част (офис) на втория. В производствената част на халето извършваме два основни типа производство за нашите обекти и за нуждите на строителното  дружество, а също така  и за нашите клиенти:

  • цех за алуминиеви конструкции (дограма и фасади)
  • цех за PVC дограма

image001Машините в производството са професионални и осигуряват високо качество на продукта. За един месец повече от 1000 кв/м изделия излизат от цеховете и биват монтирани. Изпълнените в срок обекти по Черноморието, в София и Стара Загора са доказателство за добре работещия екип от специалисти и за продуктивността на производствената ни база.

Разполагаме с открита складова площ от 3500м2, където съхраняваме, възстановяваме и профилактираме нашите строителни машини, съоръжения, инструменти и инвентар, както и строителната ни механизация – багери, камиони, транспортни средства и др.

Не се колебайте да говорите с Нас сега